Njut under korkeken. Hyr hus i Provençe!

Har du en dröm om Provençe? Vi delar gärna med oss av vår! Ett klassiskt provençalskt byhus i hjärtat av den lilla byn La Garde-Freinet med natur- och kulturupplevelser strax utanför dörren. En underbar plats för att bara koppla av och njuta en liten smula.

Boka idag! Läs mer

Semesterhus i Södra Frankrike

La Garde-Freinet, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Med La Garde-Freinet som utgångspunkt är det enkelt att utforska Provençe. Härifrån är det nära till allt. Naturupplevelser, pittoreska byar, vingårdar och golfbanor. Och bara två mil bort lockar den franska rivieran med Saint Tropez, bad, shopping och flärd. Men det är också stor chans att du stannar kvar hemma i La Garde-Freinet, det vet vi av erfarenhet. Här möts du av en välkomnande och otvungen stämning och ett generöst utbud av kultur, mat och dryck – ofta riktigt bra i all sin enkelhet.
Varmt välkommen till Maison Lindqwist!
Haidi och Bosse Lindqwist

lgf1
lgf2
lgf3
lgf4
lgf5
lgf6
lgf7
lgf8

La Garde-Freinet

Essensen av Provençe

I vårt tycke är La Garde-Freinet essensen av Provençe. En lagom stor by med smala gator, dito stenhus och en lokal marknad som hålls två gånger i veckan. Här finns alltid något att se, göra eller äta; utbudet omfattar två bagare, två slaktare, två mindre livsmedelsaffärer, antikaffärer, gallerier, klädbutiker, två livsmedelsaffärer och ett utomhusbad (öppet juni–augusti). Här finns också flera bra restauranger (några av dem stänger dock under lågsäsong) och en rad gemytliga barer. Och, om olyckan skulle vara framme: läkare, tandläkare, apotek, polis och brandkår. Det som du eventuellt inte hittar i La Garde-Freinet finns i grannbyarna Grimaud (9 km) och Cogolin (12 km) eller i Saint Tropez (21 km).

lgf1
lgf2
lgf3
lgf4

Boka

Bokningar och reservationer kan göras direkt här på hemsidan eller via e-post på boka@lagardefreinet.net.

Boka via hemsidan